10/2018 - Wilfried van Dokkumburg no limits - van Dokkumburg vormgeving + illustratie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boksen en Cardio Fitness

van Dokkumburg vormgeving + illustratie
Gepubliceerd door in sport ·
Met veel plezier geef ik verschillende sportlessen bij la Vita lifestyleclub/sportschool in Veenendaal. Lekker boksen bij de bokszaktraining. Alles komt aan bod. De techniek van het stoten, voetenwerk, schaduwboksen, een heel klein beetje sparren en je uitleven op de bokszak. Bij Cardio Fitness gaat het om wat oudere sporters, ook 60+, waarbij het vitaal blijven voorop staat. Werken aan beweeglijkheid, soepelheid, evenwicht en een stukje conditie zijn belangrijke doelstellingen van deze training. Daarbij moet ook het sociale aspect niet uit het oog worden verloren. Contact tussen de sporters, praten en plezier is heel belangrijk.  

Bookmark and Share

Affinity Designer, transparantie

van Dokkumburg vormgeving + illustratie
Gepubliceerd door in illustratie ·
Tags: AffinityDesignerillustratielagendoubleviewopacity
De illustratie diepzeevissen is gemaakt met Affinity Designer. De vissen zijn losjes gebaseerd op de werkelijkheid. Het uitgangspunt was fantasie, geheimzinnigheid, sfeer en gevoel.  Door te spelen met opacity en transparancy heb ik getracht de doorschijnendheid te maken die bij deze vissen hoort. Hierdoor is het mogelijk om ook de organen, skelet in het lichaam te laten zien. De illustratie is ook in print te verkrijgen in mijn shop bij werkaandemuur. Kijk maar eens!


Bookmark and Share

Affinity designer, vector en raster 1

van Dokkumburg vormgeving + illustratie
Gepubliceerd door in Illustratie ·
Tags: affinitydesignerDrawPersonaPixelPersona
Het programma Affinity Designer geeft de mogelijkheid om als ontwerper/illustrator op een eenvoudige wijze te wisselen tussen vector tekenen en rater painting. Je doet dit door te wisselen tussen Draw Persona en Pixel Persona. Daarnaast bestaat er nog Export Persona om je project te exporteren.
In het voorbeeld is de illustratie opgezet in Draw Persona, lijnen en vlakken. In Pixel Persona zijn de textures, structuren ingeschilderd. Door te wisselen tussen de Personas verwissel je ook de workspace, aangepast aan de benodigde gereedschappen, toolbars, panels en menus. Door met beide menus te werken ontstaat er een rijker, voller resultaat.

Bookmark and Share

Created with WebSite X5 v 13
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu